Account Manager

MELD JE BINNEN 1 MINUUT AAN

Account Manager

Part-time · AthenaSchool

Nederland kampt met een groot docententekort, wat resulteert in weinig individuele aandacht voor leerlingen. Bij AthenaSchool (NL's snelst groeiende onderwijsorganisatie) hebben wij één missie: meer handen in het onderwijs door ons groot studentennetwerk effectief in te zetten en ondersteuning te bieden aan alle leerlingen die het nodig hebben.

Als accountmanager heb jij hier direct invloed op. Je beheert een portfolio van scholen waarmee wij samenwerken en begeleidt trajecten zoals examentrainingen en het bijspijkeren van leerachterstanden. Je neemt sollicitaties af voor studenten die op deze trajecten willen werken en bouwt zo een docentenpool op. Wekelijks onderhoud je contact met de school om te kijken hoe het traject verloopt. Daarnaast bezoek je regelmatig de scholen om de relatie te onderhouden en te versterken. Uiteindelijk manage je een groot aantal studenten en heb je contact met veel scholenleiders. Een goed overzicht en nette administratie is daarom van groot belang. Als spin in het web ben jij het middelpunt van de communicatie en werk je samen met veel teams.

Voor velen is dit de eerste managementbaan. Je start daarom klein, maar krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen als manager en door te groeien naar hogere functies.

Competenties:

  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je bent een teamplayer;

  • Sterk in overzicht bewaren en administratie;

  • Affiniteit met het onderwijs;

  • Interesse om door te ontwikkelen op gebieden als leiderschap en management

Word jij Account Manager bij Athena? Solliciteer direct!