Invalpool leerkracht

MELD JE BINNEN 1 MINUUT AAN

Invalpool leerkracht (vanaf 1 dag per week)

Part-time · Bijbaan in het onderwijs


De Invalpool leerkracht 👨🏼‍🏫 

Wil je werken voor dé landelijke invalpool voor het basisonderwijs en middelbaar onderwijs? Al meer dan 100 andere krachten gingen je voor. Ga samen met ons de strijd aan tegen uitvallende klassen en help leerlingen met plezier naar school te laten gaan.

Wij willen graag jou kwaliteiten en talenten inzetten in het onderwijs. Samen kijken we dus mee naar vooropgestelde programma's die aansluiten bij de methodes van onze samenwerkingsscholen. Zo kom je goed voorbereid aan in een klas die soms wat nieuw is.

Wil je aan de slag als invalkracht? Binnen vijf minuten maak je een profiel en geef je aan op welke dagen je beschikbaar bent. Daarnaast kun je aangeven op wat voor school of gemeente je het liefst aan de slag gaat en welke groepen je voorkeur hebben. Tenslotte bepaal je de maximale reisafstand en kies je zelf je uurloon.

Maak kennis met ons 

De Bijlesmeester zet zich al meer dan 10 jaar in om leerlingen met plezier naar school te laten gaan. Door een breed netwerk van directeuren, leerkrachten, stichtingen en besturen krijgen wij steeds meer de mogelijkheid leerlingen gelukkig te maken in samenwerking met scholen. Samen met de school stellen wij inhoudelijk projecten op aansluitend op de behoefte van de school en leerlingen. Middels verschillende interventies stimuleren wij de leerlingen zich te ontplooien en verder te ontwikkelen. Inmiddels kunnen wij al meer dan 100 verschillende scholen leerlingen helpen in zowel het basisonderwijs als voortgezet onderwijs. Samen zetten wij ons voor goed onderwijs in voor iedere leerling.


Procedure:

1. Je belt de planner of dient via de planningsapp een invalverzoek in.

2. De planner gaat vervolgens met het invalverzoek aan de slag.

3. De vervanger wordt ingepland en je ontvangt een bevestiging.

4. De vervanger ontvangt hiervan een bevestiging.

Voorafgaand ontvangt de vervanger een concrete instructie van de school. De contactpersoon van de school vangt de invaller op en maakt de invaller wegwijs. Aan het einde van de dag loop je even bij de invaller langs om te horen hoe de dag verlopen is.