Open Sollicitatie

MELD JE BINNEN 1 MINUUT AAN

Open Sollicitatie

Solliciteer direct!

Klaar om het verschil te maken? 👨🏼‍🏫  

Geen een vacature gezien die perfect past bij jouw unieke persoonlijkheid? Geen zorgen, jouw open sollicitatie is altijd welkom bij ons! Wij geloven in de onschatbare waarde van jouw inzet en zien we passie en betrokkenheid als de sleutel tot het vormgeven van de toekomst van het onderwijs.


Ontdek jouw rol in het onderwijs

Als jij gelooft dat goed onderwijs levens kan veranderen en graag deel wilt uitmaken van een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien en leren, nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. We verwelkomen open sollicitaties van gemotiveerde studenten die graag deel willen uitmaken van ons team van toegewijde onderwijsprofessionals. Bij AthenaSchool zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste studenten die deel willen uitmaken van ons dynamische team. Of je nu veel ervaring hebt in het onderwijs of juist nog weinig, bij ons krijg je de kans om jouw talenten te ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan gelijke kansen en diversiteit. Daarom moedigen we alle studenten aan om te solliciteren, ongeacht jouw achtergrond, ervaring of overtuiging. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te bouwen aan de toekomst van het onderwijs!


Solliciteer direct!

Vergeet niet om regelmatig onze vacatures op onze website te bekijken, wie weet komt jouw droom bijbaan binnenkort voorbij! Als we denken dat er een match is tussen jou en een (aankomende) vacature, nemen we contact met je op!