Social media expert

MELD JE BINNEN 1 MINUUT AAN

Social media expert

Part-time · AthenaSummary / AthenaSchool

Altijd op de hoogte van de nieuwste viral videos en trends op insta?

Bij Athena zijn wij op zoek naar een gedreven en creatieve Social Media Expert die onze online aanwezigheid naar een hoger niveau kan tillen. Als Social Media Expert speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van onze social media strategieën om onze missie en visie effectief over te brengen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren, beheren en optimaliseren van inhoud op verschillende sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, en Twitter. Je werkt nauw samen met ons marketingteam om campagnes te ontwerpen die de betrokkenheid vergroten, het bereik van Athena uitbreiden en de interactie met de studenten versterken.

Daarnaast analyseer je de prestaties van onze social media activiteiten door middel van analytics tools en stel je rapporten op om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de campagnes. Je gebruikt deze inzichten om continu te verbeteren en onze strategieën aan te passen aan de veranderende behoeften van onze doelgroep.

Voor deze functie is het essentieel dat je op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Je hebt een scherp oog voor detail, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Word jij Social Media Expert bij Athena? Solliciteer direct!